I.v.m. de vele regen kunt u alleen op de camping komen na telefonisch overleg.
Online boeken

Online boeken Vodatent

Safaritenten voor 6 personen 

Koken en slapen in een safaritent voor 6 personen

In de safaritent voor 6 personen staat een keuken op wielen die eenvoudig naar buiten te verplaatsen is, zodat er bij mooi weer lekker buiten gekookt kan worden. De keuken is voorzien van een vier pits thermisch beveiligd gastoestel. In de keukenkastjes vind je servies en alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen koken.

Een belangrijk kenmerk van onze safaritent voor 6 personen is de luifel waardoor je ook bij wat minder weer toch lekker buiten kunt zitten. Onder de luifel staat een loungeset met een lage zit en in het woongedeelte een hoge tafel met stoelen die allemaal makkelijk verplaatst kunnen worden.

Inventaris van een safaritent voor 6 personen

Er zijn geen sanitaire voorzieningen in de safaritenten en er is geen stromend water aanwezig. Wel is er elektriciteit en er is verlichting in de slaapcabines, het woongedeelte en onder de luifel. Verder is er een koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en is er een kacheltje aanwezig.

Uiteraard zijn er standaard kussens en dekbedden aanwezig in de safaritent voor 6 personen. Een lakenpakket kan worden bijgeboekt voor € 10,- per lakenpakket. Tevens bestaat de mogelijkheid om een babypakket (kinderstoel + campingbedje) bij te boeken voor € 10,- per set per boeking. Huisdieren zijn toegestaan. Het tarief voor een huisdier is € 5,- per nacht.

Op de dag van aankomst staat onze tent vanaf 15:00 uur klaar en kun je inchecken bij de receptie. Op de vertrekdag dien je de tent voor 10:30 uur te verlaten en uit te checken bij de receptie.

 

  • Bij jongeren Borg van € 100,- per accommodatie