Online boeken

Online boeken

Informatie boeken: Wij zijn geopend van 1 april tot 1 oktober. Graag vooraf boeken via de website, zodat we weten dat u aankomt. Wilt u na 1 oktober komen neem dan contact op.

Als de gekozen datum groen is, is er plaats. U mag indien gewenst, tijdens het boeken in de opmerkingen aangeven of u een voorkeur voor een bepaalde plaats, of bijvoorbeeld ochtend of avond zon, dichtbij speeltoestellen. Er zal, indien mogelijk dan een voorkeursplaats voor u gereserveerd worden. (bij korte reserveringen kunnen we hier niet aan voldoen) Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Als u de leeftijden van de kinderen in de boeking doorgeeft, proberen we indien mogelijk altijd een plaats te vinden wat geschikt is voor desbetreffende leeftijd.

Na dat u heeft geboekt ontvangt u een aanvraagmail, zodra wij deze hebben goedgekeurd (binnen 24 uur) ontvangt u een bevestigingsmail en tevens de factuur. (Checkt u astublieft ook uw spam/ongewenste map) U betaald bij ons geen administratie en/of reserveringskosten. Wel dient u binnen 3 dagen een aanbetaling te voldoen, voor een kampeerplaats 40,00 en voor het chalet en de stacaravan 100.00 deze wordt verrekend met de totale factuur. Bij annulering wordt de aanbetaling niet terug betaald. Dit zien wij dan als administratie en reserverings/annulerings kosten. Het restbedrag voor een kampeerplaats mag u vooraf voldoen via de betaallink in de mail of bij aankomst contant. Betaald u graag met contant geld, wilt u dit ons dan vooraf melden via de mail. Het restbedrag voor het chalet of stacaravan dient u uiterlijk 6 weken voor aankomst te betalen. Voor de zomervakantie en Hemelvaart en Pinksteren dient u ook de gersereveerde kampeerplaats 14 dagen voor aankomst geheel te betalen. Bij annulering wordt vooruitbetaald niet terugbetaald, hiervoor kunt u indien gewenst zelf een annuleringsverzekering afsluiten. Bij een reservering van een campingplaats die moet worden geannuleerd vanwege overheids maatregelen, bijvoorbeeld het sluiten van het toiletgebouw, krijgt u voor het betaalde kampeergeld een voucher.

Hemelvaart/Pinksteren Arrangement  

Kom met Hemelvaart kamperen, laat uw caravan/tent staan en kom terug met Pinksteren. De tussenliggende nachten dat u er niet bent betaald u 6 euro per nacht( de stroom dient eraf te zijn). Zet tijdens het boeken in de opmerkingen dat u er 5 nachten niet bent en wij corrigeren handmatig u boeking tot het juiste tarief. U ontvangt daarna de goede berekening.

Aankomst en vertrek informatie: 

Let op: Denkt u na 18.00 uur aan te komen, geen probleem maar dan horen we het graag.
Kampeerplaats: U bent op de dag van aankomst welkom vanaf 13.00 uur en u dient op de dag van vertrek voor 12.00 de camping weer te verlaten. 
Huuraccommodatie: U bent op de dag van aankomst welkom vanaf 15.00 uur en dient op de dag van vertrek voor 10.30 de accommodatie te verlaten.  U dient het gehuurde veegschoon achter te laten.

Wilt u een safaritent boeken? Boek hier 

Scrol naar beneden om een kampeerplaats of chalet te boeken.