Online boeken

Online boeken

Informatie boeken:

Als de gekozen datum groen is, hebben we plaats. Een voorkeur kunt u aangeven in de boeking bij "opmerkingen". 
U mag indien gewenst, tijdens het boeken in de opmerkingen aangeven of u een voorkeur voor een bepaalde plaats, of bijvoorbeeld ochtend of avond zon, dichtbij speeltoestellen. Er zal, indien mogelijk dan een voorkeursplaats voor u gereserveerd worden. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.  Als u de leeftijden van de kinderen in de boeking doorgeeft, proberen we altijd een plaatsje te vinden wat geschikt is voor desbetreffende leeftijd.

Na dat u heeft geboekt ontvangt u een aanvraagmail, zodra wij deze hebben goedgekeurd (binnen 24 uur) ontvangt u een bevestigingsmail en tevens de factuur. (Checkt u astublieft ook uw spam/ongewenste map) U betaald bij ons geen administratie en/of reserveringskosten. Wel dient u binnen 8 dagen een aanbetaling te voldoen, voor een kampeerplaats 30,00 en voor het chalet en de huurcaravan 50.00 deze wordt verrekend met de totale factuur. Bij annulering wordt de aanbetaling niet terug betaald. Dit zien wij dan als administratie en reserverings/annulerings kosten. Het restbedrag voor een kampeerplaats mag u vooraf voldoen via de betaallink in de mail of bij aankomst met pin of contant. Het restbedrag voor het chalet of de huurcaravan dient u uiterlijk 4 weken voor aankomst te betalen. Bij annulering wordt dit niet terugbetaald, hiervoor kunt u indien gewenst zelf een annuleringsverzekering afsluiten. 

Hemelvaart/Pinksteren Arrangement  (pinksteren 2020 begint al vol te lopen, wees dus op tijd met uw boeking)

Kom met Hemelvaart kamperen, laat uw caravan/tent staan en kom terug met Pinksteren. De tussenliggende nachten dat u er niet bent betaald u 5 euro per nacht( de stroom dient eraf te zijn). Zet tijdens het boeken in de opmerkingen dat u er 5 nachten niet bent en wij corrigeren handmatig u boeking tot het juiste tarief. U ontvangt daarna de goede berekening.

Aankomst en vertrek informatie: 

Let op: Denkt u na 18.00 uur aan te komen, geen probleem maar dan horen we het graag.
Kampeerplaats: U bent op de dag van aankomst welkom vanaf 12.00 uur en u dient op de dag van vertrek voor 12.00 de camping weer te verlaten.
Huuraccommodatie: U bent op de dag van aankomst welkom vanaf 15.00 uur en dient op de dag van vertrek voor 10.30 de accommodatie te verlaten.  

Wilt u een safaritent boeken? Boek hier

 Camperplaats

In 2018 hebben wij 4 camperplaatsen gerealiseerd op de camping. Hier kunt u voor een lager tarief max. 2 nachten staan. Natuurlijk kunt u ook nog steeds op een gewone kampeerplaats staan. Let op!  Komt u met kinderen en wilt in de buurt de speeltoestellen staan, boek dan géén camperplaats, maar een kampeerplaats.
Het verschil met de andere kampeerplaatsen:

  • De camperplaats is wat smaller als een gewone kampeerplaats
  • Er ligt verharding in het gras door middel van speciale matten. (op de andere plaatsen alleen op een klein deel)
  • 4 ampere stroom i.p.v. 6 ampere
  • Geen gratis toegang tot het zwembad.
  • maximaal 2 nachten achtereen verblijven.
  • Voorseizoen 12,- incl. 1 of 2 pers. Hoogseizoen 16.- incl. 1 of 2 pers.

Vermeld bij boeking in de opmerking dat u graag een camperplaats wilt reserveren.