Online boeken

Online boeken

Informatie boeken:

Corona maatregel: 
U kunt bij ons terrecht, mits u zelfvoorzienend bent dus gebruik kunt maken van uw eigen sanitair in uw kampeermiddel en geen ziekteverschijnselen heeft.
U kunt u chemisch toilet of vuilwatertank wel legen, en er zijn genoeg watertappunten. Let op, u bent in deze coronatijden welkom maar alleen na een gemaakte boeking via het boekingssysteem op deze website.

update 6 mei i.v.m. Corona: Het sanitair mag vanaf 1 juli open.

Als de gekozen datum groen is, hebben we plaats. Een voorkeur kunt u aangeven in de boeking bij "opmerkingen". 
U mag indien gewenst, tijdens het boeken in de opmerkingen aangeven of u een voorkeur voor een bepaalde plaats, of bijvoorbeeld ochtend of avond zon, dichtbij speeltoestellen. Er zal, indien mogelijk dan een voorkeursplaats voor u gereserveerd worden. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.  Als u de leeftijden van de kinderen in de boeking doorgeeft, proberen we altijd een plaatsje te vinden wat geschikt is voor desbetreffende leeftijd.

Na dat u heeft geboekt ontvangt u een aanvraagmail, zodra wij deze hebben goedgekeurd (binnen 24 uur) ontvangt u een bevestigingsmail en tevens de factuur. (Checkt u astublieft ook uw spam/ongewenste map) U betaald bij ons geen administratie en/of reserveringskosten. Wel dient u binnen 8 dagen een aanbetaling te voldoen, voor een kampeerplaats 30,00 en voor het chalet en de huurcaravan 50.00 deze wordt verrekend met de totale factuur. Bij annulering wordt de aanbetaling niet terug betaald. Dit zien wij dan als administratie en reserverings/annulerings kosten. Het restbedrag voor een kampeerplaats mag u vooraf voldoen via de betaallink in de mail of bij aankomst met pin of contant. Het restbedrag voor het chalet of de huurcaravan dient u uiterlijk 6 weken voor aankomst te betalen. Bij annulering wordt dit niet terugbetaald, hiervoor kunt u indien gewenst zelf een annuleringsverzekering afsluiten. 

Hemelvaart/Pinksteren Arrangement  

Kom met Hemelvaart kamperen, laat uw caravan/tent staan en kom terug met Pinksteren. De tussenliggende nachten dat u er niet bent betaald u 5 euro per nacht( de stroom dient eraf te zijn). Zet tijdens het boeken in de opmerkingen dat u er 5 nachten niet bent en wij corrigeren handmatig u boeking tot het juiste tarief. U ontvangt daarna de goede berekening.

Aankomst en vertrek informatie: 

Let op: Denkt u na 18.00 uur aan te komen, geen probleem maar dan horen we het graag.
Kampeerplaats: U bent op de dag van aankomst welkom vanaf 12.00 uur en u dient op de dag van vertrek voor 12.00 de camping weer te verlaten.
Huuraccommodatie: U bent op de dag van aankomst welkom vanaf 15.00 uur en dient op de dag van vertrek voor 10.30 de accommodatie te verlaten.  

Wilt u een safaritent boeken? Boek hier Vanaf maandag 18 mei kunt u weer boeken voor de safaritenten. Deze zullen dan tot 1 juli worden verhuurd met prive sanitair (eigen deel in het sanitairgebouw) , mits de overheid anders besluit.