Online boeken

Openluchtzwembad De Breede en kiosk/snackbar

 

Het prachtige verwarmde openluchtzwembad "De Breede" ligt op veilige loopafstand naast de camping. Uw kleintjes kunnen er niet zomaar heen lopen, en uw grotere kinderen kunnen zelfstandig naar het zwembad lopen. Ideaal en veilig. Er is altijd een badmeester aanwezig. Dat zal u een prettig gevoel geven als u relaxt op de camping wilt vertoeven.

Het zwembad bestaat uit een hoofdbassin met 2 duikplanken, een 25 meter bad en een ondiep gedeelte met een glijbaantje. Het water wordt verwarmd tot 23 graden. Er zijn speelmatten en banden te leen. Bovendien is het zwembad omgeven door een sfeervolle zonneweide met her en der wat speeltoestellen, zo groot op gezet dat u altijd wel een rustig plekje om te zonnen kunt vinden. Er is een apart speel/voetbalveld. 

Tevens is er een kiosk met een binnen en buiten terras waar u terecht kunt voor een heerlijk ijsje, koffie, fris of een frietje en snacks. U kunt hier ook patat en snacks bestellen om af te halen. U krijgt bij aankomst een papier waarop de tijden staan(anders als zwembadtijden) en wat er te verkrijgen is, vergeet niet onze overheerlijke zelfgemaaktse eierbal te proeven, een echte Groningse snack! U kunt ze vooraf reserveren, ze worden vers gemaakt, dus niet altijd op voorraad. Iedere zomervakantie zijn er elke week activiteiten voor kinderen.

Tijdens de openingstijden van het zwembad is ook de kiosk geopend. (tijden snackbar zie beneden)
maandag t/m vrijdag 10.30-16.30
dinsdag t/m vrijdag 18.30-19.45
Zaterdag, zon- en feestdagen, maandag 11.00-16.45

Op onderstaande tijden is de snackbar open voor afhaal.
Dinsdag t/m vrijdag 12:30-17:00
Dinsdag t/m vrijdag 18:00-19:30 (let op zwembad vanaf 18.30)
Zaterdag, Zon- feestdagen & maandag 12:30-17:00 (na 17:00 in overleg tot 18.00 en voor 16.30 bestellen, anders gesloten)                      

Let op: van  19 juli t/m 23 augustus is de kiosk/snackbar extra open:
Vrijdag ook tussen 17.00-18.30 (zwembad gesloten)

Naar overzicht faciliteiten