Op zaterdag 1 juni is er van 14.00-20.00 een gezellig foodfestival met muziek en allerlei lekkers te eten!
Online boeken

Goed om te weten

Aankomst
U bent voor een kampeerplaats welkom vanaf 13.00, voor huuraccomodatie is dit vanaf 15.00. Bij de ingang van het zwembad, de kassa vindt u ook de receptie van de camping. Hier kunt u zich laten inschrijven om daarna in overleg met ons een plaats uit te zoeken. Is het zwembad gesloten, dan kunt u zich melden bij het huis van de beheerder bij de ingang van de camping. Daar wordt u dan verder geholpen of verwezen.
Wij zijn ook bereikbaar op 06 - 27 224 600.

Uw plaats
De tent, caravan, kampeerauto, auto e.d. mogen alleen binnen de grenzen van de aangewezen plaats staan. (lege plaatsen zijn geen parkeerplaatsen). Een plaats valt tussen 2 paaltjes in. Wij raden u aan om de plaats zo goed mogelijk te benutten door aan 1 kant met uw kampeermiddel te gaan staan zodat u aan de andere kant uw auto kunt plaatsen. Of eventueel een bijzettentje maar deze mag er ook voor staan.
Op de kampeerplek mag slecht één auto geparkeerd worden . Een eventueel 2e auto, of auto’s van bezoek moeten op de parkeerplaats worden gezet(kosteloos).

Receptie, informatie en tips!
U kunt bij de receptie terecht voor alle informatie over de omgeving. Hier staan veel folders om mee te nemen. Maar er zijn ook leuke boeken te leen over het dorp, De Breedenborg, en de Provincie. Vraag het ons gerust!

Uw Vertrek
Aan alles komt een einde… ook aan uw fijne vakantie op Camping de Breede! Wij hopen dat u het naar zin heeft gehad! Op de dag van vertrek dient u vòòr 12.00 de camping te verlaten. Bij vertrek na 12.00 wordt er een extra dag in rekening gebracht(mits anders overlegd). 

Tijden voor het voor het afrekenen:
Binenn de openingstijden van het zwembad.
Vertrekt u op zon- of feestdagen dan graag op zaterdag binnen deze tijden afrekenen bij de receptie!
(zaterdagochtend en zondagochtend gesloten!)