Online boeken

Activiteiten

Activiteiten zomervakantie zwembad de Breede:

Donderdag 21 juli:

Workshop Zeemeermin zwemmen(duur: 1 uur)

13.30 - 16.30 Vanaf 7 jaar en diploma A en B is verplicht. Er zijn zeemeerminstaarten aanwezig, eigen meebrengen mag ook! Opgave is vanaf nu mogelijk maar alleen aan de kassa binnen de openingstijden. Niet Telefonisch!
Kosten €7.50, betalen bij opgave, pinnen is mogelijk.

Woensdag 27 juli:

14.00-16.00 Flipperen, flippers aanwezig, zelf een duikbril meenemen!

Woensdag 3 augustus

14.00 – 16.00 Suppen in het zwembad!

Donderdag 11 augustus

18.30 – 19.45 Waterspektakel door de Brandweer!

Woensdag 17 augustus

Middag: Waterpolo clinic (tijden volgen)

Woensdag 24 augustus

?

info volgt later

http://www.doezoo.nl/
Insektenwereld DoeZoo in Leens, ANWB Het leukste uitje van Groningen!
DoeZoo is buiten en binnen (ruim 900m2 overdekt plezier!). En is daarom geschikt met regen, sneeuw en zonneschijn. Voor iedereen. Er is namelijk altijd wat te beleven in DoeZoo.

https://www.hethoogeland.com/
Het verleden komt tot leven in het hart van het Noord-Groninger dorp Warffum. Ontdek in openluchtmuseum Het Hoogeland het platteland van ruim honderd jaar geleden. Kijk rond in twintig oude gebouwen en ervaar hoe de mensen vroeger woonden en werkten. Woonkamers, slaapkamers en werkplaatsen zijn met zoveel oog voor detail ingericht, dat het lijkt alsof de bewoners even weg zijn. https://www.waddenfun.nl/
Op 15 minuten vanaf de camping ligt het leukste klimpark in Noord-Nederland. Met of zonder klimervaring voor jong en oud. Iedereen kan in ons klimpark de ultieme uitdaging met zichzelf aangaan. Of je nu alleen komt of gezellig samen met anderen. Meer dan 45 bruggen, klimmen op drie verschillende niveau’s en meer dan 300 meter ziplin

 

 E-bike Experience (Teaser)

In de E-bike Experience kun je – in een levensgrote mobiele kijkdoos – een voorproefje beleven van De Ploeg e-bikeroutes. Stap op de fiets in de kijkdoos en trap virtueel door het Groningerland. Onderweg kom je langs Ploegschilderijen en bijzondere locaties voor de kunstenaars. Ondertussen vertelt een Ploegkunstenaar van alles over hun tijd en over de kunstkring. Deze Experience komt op verschillende plekken in de provincie Groningen te staan.

Link naar Youtubefilmpje : https://youtu.be/BK8gfkOcM

In het spoor van De Ploeg en andere fietsroutes op Het Hogeland: 

Home - In het spoor van de ploeg

Fietsen

Op het Hogeland is een groot netwerk van Fietsknooppunten, die u over speciaal aangelegde fietspaden door het landschap voeren. Ook vanuit onze camping kunt u eropuit en bent u binnen enkele minuten op zo’n uitstekend verzorgd en kwalitatief goed fietspad dat u door het hart van het prachtige, uitgestrekte en afwisselende natuur  Rondje boven Groningen

Er is ook een prachtige tocht rond het Lauwersmeer te fietsen. Maar ook een route met halverwege een fietspontje over het Reitdiep.

En wat dacht u van een fietstocht in het spoor van De Ploeg? Kijk bij  B&B arrangementen Stap op de e-bike en duik in de geschiedenis van De Ploeg

E-biken met je smartphone: download de gratis route-app RoutAbel
Je kunt De Ploeg e-bikeroutes ook digitaal beleven met de gratis route-app RoutAbel. De digitale route wijkt op sommige plekken af van de fietsknooppunten, zodat je het allermooiste te zien krijgt.

RoutAbel wijst je de weg en biedt méér! Denk aan foto’s van vroeger, korte anekdotes, muziek- en geluidsfragmenten en natuurlijk (kunst)historische achtergrondinformatie. Zo kom je al fietsend achter de mentaliteit en de drijfveren van de Ploegers.

Download nu de RoutAbel-app; verkrijgbaar in de Appstore. Zie ook RoutAbel.nl

Via de izi.TRAVEL app is de route gratis te fietsen: route op izi.TRAVEL. Tevens heeft de route een eigen pagina gekregen op onze website www.waddenfoodroutes.nl. Ook Visit Wadden heeft de route inmiddels opgenomen: route op Visit Wadden en Routebureau Groningen gaat de route binnenkort verspreiden via www.routesingroningen.nl.

Omgeving overzicht