Online boeken

Overige voorzieningen

Geldopname
In Warffum vindt u een pinautomaat.. In overleg kunt ook bij het zwembad geld opnemen. U kunt bij ons betalen met de pin of contant.

Trampoline
Het is niet toegestaan om schoenen/slippers e.d. aan te houden op de trampoline . Er mogen maximaal 4 kinderen tegelijk op de trampoline.
De rest moet wachten op het gras en mogen beslist niet op de rand blijven zitten. Dit i.v.m. de veiligheid! Onderling dient er gewisseld te worden zodat iedereen aan de beurt komt.

Vissen
In de omgeving zijn prachtige plekken om te vissen. Wilt u dichterbij de camping vissen ga dan achteraan de fietsenstalling links het pad op richting het “Warffummerbos”. Aan het einde van het bosje is “het oude zwembad” waar u leuk kunt vissen. Denk om uw vispas!

Voetballen/Basketbal/Volleybal
In het “Bunkertje” is een voetbaltafel. Gelieve alleen te voetballen naast de camping op het gemeentelijk speelveld of op het grote veld bij het zwembad. Hier vindt u ook baskets.

Wassen & Drogen
In de afwasruimte staat een wasmachine. Munten à € 4,- kunt u kopen bij 1 van onze medewerkers, de receptie. Wilt u graag gebruik maken van een droger, dan kan dit bij het zwembad. U dient dan uw was af te geven in een mand of zak, tegelijk met € 4,-. Wij doen dan zelf uw was in de droger. Alleen brengen en ophalen tijdens de openingstijden van het zwembad. Ook kunt u gebruik maken van de waslijn links van het toiletgebouw, deze is voor gezamenlijk gebruik. Hang hier alleen wasgoed op en geen zware dingen zoals tenten, grondzeilen e.d. daar is deze niet geschikt voor!

Opladen elektrische auto's
Het is niet toegestaan om uw elektrische auto op de kampeerplaats op te laden, bij het zwembad zijn 2 plekken om uw auto op te laden.

Naar overzicht faciliteiten