Online boeken

Kinderen

Voor uw kinderen is er voldoende speelruimte en zijn er veilige speeltoestellen zoals een zandbak, schommels, glijbaan, ingegraven trampoline en niet te vergeten een leuk kabelbaantje en een ouderwets knikkerpotje. Wat bijzonder te noemen is het enorme aanbod van buitenspeelgoed, wat uw kinderen zelf mogen pakken. Zoals 4 mammoetskelters, fietsjes, driewielers en een stoere trekker. Want is uw auto niet al vol genoeg met uw vakantiespullen?

U kent het wel! heeft uw zoon of dochter net vrienden gemaakt... begint het te regenen. Ze willen heel graag verder spelen maar de ruimte in een tent of caravan is nu eenmaal beperkt. Hiervoor hebben we het "Bunkertje" gemaakt. Een overdekte speelruimte waar uw kind fijn kan spelen, kleuren, bouwen, of samen een spelletje doen. Ook is er een TV aanwezig. 

 


Omdat wij niet uw vakantiedagen willen indelen is er geen vast animatieprogramma. In de vakantie wil toch niemand zijn horloge in de gaten houden om op tijd te zijn voor het knutseluurtje? We houden meer van spontane acties en organiseren af en toe in de zomervakantie een speurtocht of leuke spelletjes!

Camping de Breede
U ziet het: Er is altijd wel wat te doen..