Online boeken

Camping

Kleine gezellige familiecamping met 40 plaatsen in Noord-Groningen, 20 kilometer boven de stad Groningen.

Zeer centraal gelegen in de Provincie, dus ideaal voor alle uitstapjes in de omgeving. Er is een prachtig mooi verwarmd openlucht zwembad met duikplanken en een peuterbad. Dit alles omringt door een prachtige zonneweide met een paar speeltoestellen. Er is een apart veld voor de voetballers onder ons. Voor onze kleine gasten is er een speelruimte met  o.a. een voetbaltafel.

Er is een chaletje, een stacaravan en 2 safaritenten te huur, deze staan gezellig tussen alle andere gasten die met hun eigen caravan of tent komen. 

Iedere kampeerplaats heeft 6 ampere stroom, (het is niet toegstaan uw elektrische auto hier op te laden, daar zijn 2 oplaadpunten voor aanwezig) U heeft ruim zicht en kunt op de meeste plaatsen het speelterrein goed zien. Het zwembad ligt op veilige afstand gelijk naast de camping (daar is ook de receptie v/d camping). Ook is er toezicht van badpersoneel. Binnen de openingstijden kunt u hier vrij gebruik van maken als u zich heeft eengemeld bij het loket.

 

Kortom een kleine camping met grote faciliteiten en ruime plaatsen in een rustige omgeving waar u echt tot rust komt.

  • De kampeerplaatsen zijn voorzien van een aansluiting op elektra. (6 ampere) Gratis Wi-Fi!
  • In de zomervakantie zijn er bij voldoende bezetting van ma t/m za harde en zachte bolletjes, pistolets en croissantjes te bestellen bij de receptie!

Persoonlijke zorg en vriendelijkheid staan hoog in het vaandel geschreven.
Wij hopen dat deze zo herkenbaar zijn dat wij u vaker als gast mogen begroeten.

Cherita Meijer