Online boeken

Openluchtzwembad De Breede en kiosk

Het prachtige verwarmde openluchtzwembad "De Breede" ligt op veilige loopafstand naast de camping. Het gaat eind april open en sluit meestal op de eerste of tweede zaterdag in september. Het zwembad is dit jaar geopend t/m 9 september.

Uw kleintjes kunnen er niet zomaar heen lopen, en uw grotere kinderen kunnen zelfstandig naar het zwembad lopen. Ideaal en veilig. Er is altijd een badmeester aanwezig. Dat zal u een prettig gevoel geven als u relaxt op de camping wilt vertoeven.

Het zwembad bestaat uit een hoofdbassin met 2 duikplanken, een 25 meter bad en een ondiep gedeelte met een glijbaantje. Het water wordt verwarmd tot 23 graden. Er zijn speelmatten en banden te leen. Bovendien is het zwembad omgeven door een sfeervolle zonneweide met her en der wat speeltoestellen, zo groot op gezet dat u altijd wel een rustig plekje om te zonnen kunt vinden. Er is een apart speel/voetbalveld. 

Tevens is er een kiosk met een binnen en buiten terras waar u terecht kunt voor een heerlijk ijsje, koffie, fris of een frietje en snacks. U kunt hier ook patat en snacks bestellen om af te halen. U krijgt bij aankomst een papier waarop de tijden staan en wat er te verkrijgen is, vergeet niet onze overheerlijke zelfgemaaktse eierbal te proeven, een echte Groningse snack! U kunt ze vooraf reserveren, ze worden vers gemaakt, dus niet altijd op voorraad.

Activiteiten zomervakantie 2023 zwembad de Breede:

Woensdag 26 juli 11.00

Workshop Zeemeermin zwemmen(duur: 1 uur)

Opgave verplicht, max. 10 kinderen

 

Donderdag 3 augustus 18.30  afgelast iv.m. het weer. Nieuwe datum is 17 augustus of 24 augustus

Waterspektakel door de Brandweer!

Kom spuiten met een echte slang!

 

Woensdag 9 augustus

13.30 Flipperen

 

Woensdag 16 augustus

13.30 Bommetje van de duikplank

 

Woensdag 23 augustus

13.30 Matjes race

 

Woensdag 30 augustus

13.30 Snorkelen en opduiken

Naar overzicht faciliteiten