Online boeken

Openluchtzwembad De Breede en kiosk

Het prachtige verwarmde openluchtzwembad "De Breede" ligt op veilige loopafstand naast de camping. Het gaat eind april open en sluit meestal op de eerste of tweede zaterdag in september.

Uw kleintjes kunnen er niet zomaar heen lopen, en uw grotere kinderen kunnen zelfstandig naar het zwembad lopen. Ideaal en veilig. Er is altijd een badmeester aanwezig. Dat zal u een prettig gevoel geven als u relaxt op de camping wilt vertoeven.

Het zwembad bestaat uit een hoofdbassin met 2 duikplanken, een 25 meter bad en een ondiep gedeelte met een glijbaantje. Het water wordt verwarmd tot 23 graden. Er zijn speelmatten en banden te leen. Er is een verwarmd peuterbad met daarom heen speeltoestellen. Bovendien is het zwembad omgeven door een sfeervolle zonneweide, zo groot op gezet dat u altijd wel een rustig plekje om te zonnen kunt vinden. Er is een apart speel/voetbalveld. 

Tevens is er een kiosk met een binnen en buiten terras waar u terecht kunt voor een heerlijk ijsje, koffie, fris of een frietje en snacks. U kunt hier ook patat en snacks bestellen om af te halen. U krijgt bij aankomst een papier waarop de tijden staan en wat er te verkrijgen is, vergeet niet onze overheerlijke zelfgemaaktse eierbal te proeven, een echte Groningse snack! U kunt ze vooraf reserveren, ze worden vers gemaakt, dus niet altijd op voorraad.

Activiteiten zomervakantie zwembad de Breede:

Donderdag 21 juli:

Workshop Zeemeermin zwemmen(duur: 1 uur)

13.30 - 16.30 Vanaf 7 jaar en diploma A en B is verplicht. Er zijn zeemeerminstaarten aanwezig, eigen meebrengen mag ook! Opgave is vanaf nu mogelijk maar alleen aan de kassa binnen de openingstijden. Niet Telefonisch!
Kosten €7.50, betalen bij opgave, pinnen is mogelijk.

Woensdag 27 juli:

14.00-16.00 Flipperen, flippers aanwezig, zelf een duikbril meenemen!

Woensdag 3 augustus

14.00 – 16.00 Suppen in het zwembad!

Donderdag 11 augustus

18.30 – 19.45 Waterspektakel door de Brandweer!

Woensdag 17 augustus

Middag: Waterpolo clinic (tijden volgen)

Woensdag 24 augustus

?

info volgt later

Naar overzicht faciliteiten