Online boeken
Wij zijn een kleine gezellige familiecamping in Noord-Groningen en vierden in 2018 ons 25-jarig jubileum.
U kunt bij ons terecht om heerlijk te kamperen of om een safaritent, chalet of stacaravan te huren.
Het zwembad bestaat uit een hoofdbassin met 2 duikplanken, een 25 meter bad en een ondiep gedeelte met een glijbaantje.
Reviews De Breede

Kleine gezellige familiecamping op het Hogeland, Noord-Groningen

Beste gast, welkom op onze website! Wilt u boeken klik dan op de gele balk rechts boven aan "online boeken".
Wij nemen geen telefonische boekingen aan. Hier voor hebben wij een uitstekend boekingssysteem aangeschaft. U betaald geen reserverings of administratie kosten, het enige wat wij vragen is dat u zelf uw boeking hier invult.

Camping de Breede is een rustige maar gezellige familie camping met 40 plaatsen. Zeer centraal gelegen in de Provincie, dus ideaal voor alle uitstapjes in de omgeving. U heeft tijdens de openingstijden, vrij toegang tot het naastgelegen verwarmde openlucht zwembad met duikplanken en een peuterbad. Dit alles omringt door een prachtige zonneweide met speeltoestellen. Er is een apart veld voor de voetballers onder ons. Zowel op het zwembadterrein als op de camping zijn voldoende speelmogelijkheden voor de kinderen. Op de camping zijn honden, mits aangelijnd toegstaan. Dit geld niet voor het zwembadterrein, met uitzondering van een hulphond. 

Onze faciliteiten 

De beschikbaarheid vind u bij "online boeken" rechts boven aan deze pagina. Als de gekozen datum groen is hebben we plaats. Een voorkeur kunt u aangeven in de boeking bij "opmerkingen". In het hoogseizoen kan hier alleen aan voldaan worden bij boekingen van minimaal een week en indien mogelijk.

Het beste kunt u de website openen in Chrome i.p.v. Internet Explorer. Dit geeft met boeken soms problemen, net als boeken op een tablet. Lukt dit niet probeer het dan op een laptop.

Vanaf 2020 werken met de ACSI kortingskaart, dit betekent dat de voor- en naseizoen tarieven zonder kaart hoger zijn, dus wilt u in het laagseizoen de korting blijven ontvangen dan kan dat alleen met de ACSI kaart met geldigheid van het lopende jaar. Normaal tarief is dan 18.00 en met ACSI kaart 16.00
 
IN JANUARI 2020 IS HET TOILETGEBOUW VAN BINNEN GERENOVEERD! In 2021 zijn hier nog wat aanpassingen gedaan, als het verhogen van de waterdruk. In 2022 zijn wij overgestapt op glasvezel internet en zijn er 10 Wi-Fi punten geplaatst. We krijgen enorm veel lovende reacties over de werking!