Online boeken

Openluchtzwembad De Breede

Het prachtige verwarmde openluchtzwembad "De Breede" ligt op veilige loopafstand naast de camping. 
Uw kleintjes kunnen er niet zomaar heen lopen, en uw grotere kinderen kunnen zelfstandig naar het zwembad lopen. Ideaal en veilig. Er is altijd een badmeester aanwezig. Dat zal u een prettig gevoel geven als u relaxt op de camping wilt vertoeven.

Het zwembad bestaat uit een hoofdbassin met 2 duikplanken, een 25 meter bad en een ondiep gedeelte met een glijbaantje. Het water wordt verwarmd tot 23 graden. Er zijn speelmatten en banden te leen. Er is een verwarmd peuterbad met daarom heen speeltoestellen. Bovendien is het zwembad omgeven door een sfeervolle zonneweide, zo groot op gezet dat u altijd wel een rustig plekje om te zonnen kunt vinden. Er is een apart speel/voetbalveld. 

Tevens is er een kiosk met een binnen en buiten terras waar u terecht kunt voor een heerlijk ijsje, koffie, fris of een frietje en snacks. U kunt tijdens de openingstijden van het zwembad, patat en snacks bestellen bij de kiosk. Wilt u later eten, dan kunt u in overleg bestellen en van te voren afrekenen bij de kiosk.

Beste camping gast,

I.v.m. de COVID-19 moeten we ons houden aan het protocol dat is opgelegd. Het zwembad is op iets andere tijden geopend als normaal, hou onderstaande tijden aan en niet de tijden uit het infoboekje/website. Het zwembad is geopend op onderstaande tijden, dit zijn ook de tijden voor de receptie. Afrekenen e.d. moet u binnen deze tijden doen. Kom met 1 persoon naar de receptie (ingang zwembad) en draag een mondkapje.
LET OP: Om drukte bij de kleedhokken te voorkomen, vragen wij campinggasten in badkleding met badjas of handdoek te komen. De douches zijn gesloten. Binnen dient u een mondkapje te dragen.

U kunt alleen komen zwemmen indien vooraf gereserveerd via de website.
Openingstijden vanaf zaterdag 24 april:
Ma t/m vrij                            07.00-12.00 banen zwemmen 
Ma t/m vrij                            12.30-16.30 banen zwemmen
Di t/m vrij                             18.30-19.30 banen zwemmen
Zaterdag en zondag               12.00-17.00 banen zwemmen
Zodra hier wijzigingen in komen zal dit op de website worden aangegeven.

Klik hier om een baan te reserveren: https://www.supersaas.nl/schedule/zwembadeneemsmond/Warffum

Buiten deze tijden kunt u zich bij de woning van de beheerder melden, (let op, hier kunt u niet afrekenen!) Is het zwembad gesloten en hier niemand aanwezig bel dan naar 06-27224600 (let op: het kan ook zijn dat we bij het zwembad nog aan het schoonmaken zijn na sluitingstijd). Voor het reserveren van een tennisbaan kunt u op de homepagina van de camping een link vinden.

Voor de informatie en het reserveren van een tennisbaan kunt u op de homepagina van de camping een link vinden.

Naar overzicht faciliteiten