Online boeken

Openluchtzwembad De Breede

Het prachtige verwarmde openluchtzwembad "De Breede" ligt op veilige loopafstand naast de camping. 
Uw kleintjes kunnen er niet zomaar heen lopen, en uw grotere kinderen kunnen zelfstandig naar het zwembad lopen. Ideaal en veilig. Er is altijd een badmeester aanwezig. Dat zal u een prettig gevoel geven als u relaxt op de camping wilt vertoeven.

Het zwembad bestaat uit een hoofdbassin met 2 duikplanken, een 25 meter bad en een ondiep gedeelte met een glijbaantje. Het water wordt verwarmd tot 23 graden. Er zijn speelmatten en banden te leen. Er is een verwarmd peuterbad met daarom heen speeltoestellen. Bovendien is het zwembad omgeven door een sfeervolle zonneweide, zo groot op gezet dat u altijd wel een rustig plekje om te zonnen kunt vinden. Er is een apart speel/voetbalveld. 

Tevens is er een kiosk met een binnen en buiten terras waar u terecht kunt voor een heerlijk ijsje, koffie, fris of een frietje en snacks. U kunt tijdens de openingstijden van het zwembad, patat en snacks bestellen bij de kiosk. Wilt u later eten, dan kunt u in overleg bestellen en van te voren afrekenen bij de kiosk.

I.v.m. Covid-19 kunnen er wat wijzigingen t.o.v andere jaren, raadpleeg voor de actuele informatie het infobord op het toiletgebouw.
LET OP: Om drukte bij de kleedhokken te voorkomen, vragen wij campinggasten in badkleding met badjas of handdoek te komen.

Voor de informatie en het reserveren van een tennisbaan kunt u op de homepagina van de camping een link vinden.

Naar overzicht faciliteiten