Online boeken

Openluchtzwembad De Breede

Dit waren de regels i.v.m. corona in 2020/2021: Het openlucht zwembad is weer open voor alle leeftijden. Reserveren is niet meer nodig, wel dient u bij binnenkomst 1x per dag uw gegevens in te vullen in een map. Als bekend is hoe het in 2022 zal gaan zullen wij dat hier vermelden.

Het prachtige verwarmde openluchtzwembad "De Breede" ligt op veilige loopafstand naast de camping. Het gaat eind april open en sluit meestal op de eerste zaterdag in september.
Uw kleintjes kunnen er niet zomaar heen lopen, en uw grotere kinderen kunnen zelfstandig naar het zwembad lopen. Ideaal en veilig. Er is altijd een badmeester aanwezig. Dat zal u een prettig gevoel geven als u relaxt op de camping wilt vertoeven.

Het zwembad bestaat uit een hoofdbassin met 2 duikplanken, een 25 meter bad en een ondiep gedeelte met een glijbaantje. Het water wordt verwarmd tot 23 graden. Er zijn speelmatten en banden te leen. Er is een verwarmd peuterbad met daarom heen speeltoestellen. Bovendien is het zwembad omgeven door een sfeervolle zonneweide, zo groot op gezet dat u altijd wel een rustig plekje om te zonnen kunt vinden. Er is een apart speel/voetbalveld. 

Tevens is er een kiosk met een binnen en buiten terras waar u terecht kunt voor een heerlijk ijsje, koffie, fris of een frietje en snacks. U kunt tijdens de openingstijden van het zwembad, patat en snacks bestellen bij de kiosk. Wilt u later eten, dan kunt u in overleg bestellen en van te voren afrekenen bij de kiosk.

 

Naar overzicht faciliteiten