Online boeken

Corona maatregelen

Informatie in verband met het coronavirus UPDATE 06-05 20.00 uur
Het sanitair mag vanaf 1 juli open.

Heeft u een vakantie gepland staan bij ons of wilt u graag reserveren? Dan informeren wij u graag over de recente ontwikkelingen in het kader van het coronavirus en geven antwoord op de meest gestelde vragen. Houd ook onze website en Facebookpagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Veel gestelde vragen:

Gaat de camping open?

U kunt bij ons terrecht vanaf 27 april, mits u gebruik kunt maken van uw eigen sanitair in uw kampeermiddel en geen ziekteverschijnselen heeft.
U kunt u chemisch toilet of vuilwatertank wel legen, en er zijn genoeg watertappunten. Helaas mag u geen bezoek ontvangen volgens de regels van de overheid.

Mocht u langere tijd willen verblijven dan kunnen we in overleg en tegen betaling een toilet(dixie) laten plaatsen bij uw kampeerplek.

Let op, u bent welkom maar alleen na een gemaakte boeking via het boekingssysteem op deze website. Dit i.v.m. het corona virus.
Het chalet heeft een eigen douche en toilet, deze kan wel verhuurd worden.

I.v.m. de maatregelen vanuit de overheid is ons sanitairgebouw gesloten t/m 19 mei. (helaas kunnen we nu ons pas gerenoveerde sanitair nog niet laten zien) Mochten maatregelen weer veranderen dan zijn ook wij genoodzaakt dit weer aan te passen.

Wij werken volgens de hygiëne adviezen van het RIVM, de RECRON en de overheid. Heb je ziekteverschijnselen kom dan niet. Word je ziek tijdens je verblijf? Overleg met ons, als er meerdere klachten zijn waaronder koorts boven 38 graden Celsius? Neem dan contact op met de huisarts. 

Kan ik mijn vakantie annuleren?

Wanneer een vakantie (last minute) wordt geannuleerd gelden normaliter de reguliere annuleringsvoorwaarden van. Alleen raakt het coronavirus ons allemaal en bieden we graag een passende oplossing. Wij bieden u aan om uw vakantie met aankomst voor 1 juli 2020 kosteloos om te boeken naar een later moment. Dit geld alleen voor de kampeerplaatsen. Dus niet voor het chalet, met eigen toilet en douche voorziening, en safaritenten met prive sanitair. Wilt u annuleren met boekingen voor 1 juni, dan krijgt u een voucher voor de aanbetaling die u heeft gedaan. Deze is een jaar geldig. Als de overheid besluit dat sanitairgebouwen weer open mogen, kunt u gewoon bij ons terrecht, wilt u dan toch annuleren dan zijn de annuleringskosten voor u zelf.

Kan ik reserveren voor de zomervakantie?

Ja dat kan, u kunt een boeking doen via het boekingssysteem op de website. U moet dan een aanbetaling doen van 30 euro(kampeerplaats), de rest betaald u bij aankomst. Indien u wilt annuleren met als reden dat  het sanitair nog niet open mag i.v.m. de maatregelen omtrent Corona, dan krijgt u voor de aanbetaling een voucher. indien u om andere redenen als corona wilt annuleren dan rekenen wij de aanbetaling als annuleringskosten. U kunt voor dat geval zelf eventueel een annuleringsverzekering bij uw eigen verzekering afsluiten.

Is het zwembad open?

Het zwembad gaat op zaterdag 16 mei open, met bepaalde maatregelen. Zie de facebookpagina, of website van zwembad de Breede. 
I.v.m. de COVID-19 is het zwembad en dus ook de receptie op andere tijden geopend als normaal, u kunt ons daar vinden op de volgende tijden:

Maandag  t/m vrijdag 07.00 – 10.45 uur  banen zwemmen 5 groepen 
Woensdag en vrijdag 13.00 – 15.30 uur recreatief zwemmen  t/m 12 jaar  
Maandag,dinsdag en donderdag 13:00-14:30 banen zwemmen 2 groepen
Dinsdag, donderdag en vrijdag 18.45 – 19.30 uur banen zwemmen 1 groep  
Zaterdag 12.00 – 13.30 uur banen zwemmen 2 groepen 
Zaterdag 14.00 – 16.30 uur recreatief zwemmen t/m 12 jaar 
Zon- en feestdagen 12.00 – 15.00 uur banen zwemmen  4 groepen

NB alleen voor het banenzwemmen is reserveren verplicht. 
U dient zich aan te melden op www.picktime.com/zwembadeneemsmond

 Wat wij doen om het virus te voorkomen

We volgen de richtlijnen zoals gesteld door het RIVM en andere autoriteiten. Daarbij hebben we een aantal extra maatregelen getroffen om verspreiding van het virus tegen te gaan, waaronder:

  • Bij het inchecken schudden wij geen handen, maar wij heten we u graag mondeling van harte welkom
  • We vragen u niet met het hele gezin bij de receptie in te checken, maar met één persoon
  • We houden minimaal 1,5 meter afstand van onze gasten
  • Het sanitair wordt vaker schoongemaakt, met desinfecterende middelen.
  • Graag vóór het gebruik uw handen desinfecteren onder de dispencer, en na gebruik van het sanitair uw handen wassen met de handzeep. En houd 1,5 meter afstand!

Onze voorkeur gaat uit naar online boekingen en betalingen. Pinnen is wel mogelijk.

Gedurende uw vakantie vragen we u het landelijke beleid zoals gesteld door het RIVM op te volgen, dat wil zeggen:

  • Hoesten en niezen in uw elleboog of een wegwerpzakdoekje
  • Geen lichamelijk contact in het kader van handen schudden
  • Ga met niet meer dan 3 personen in één ruimte (geldt niet voor gezinsleden)
  • Houd waar mogelijk minimaal 1,5 meter afstand van elkaar
  • Was regelmatig uw handen met zeep gedurende minimaal 25 seconden

Kom alleen vakantie vieren wanneer u geen griepverschijnselen hebt. Bent u verkouden of heeft u (lichte) klachten? Dan verzoeken we u uw vakantie om te boeken en eerst thuis uit te zieken.

U bent van harte welkom om uw vakantie te vieren bij Camping de Breede. Samen doen we er alles aan om de risico’s zoveel mogelijk te beperken en verspreiding van het virus tegen te gaan. We hopen dan ook op uw flexibiliteit, begrip en medewerking om er samen een ongekend vakantieseizoen van te maken!

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op, via 06-27224600 of info@campingdebreede.nl

Het is een zware tijd voor iedereen, blijf gezond en zorg voor elkaar!

Met vriendelijke groet,

Cherita Meijer