Voorzieningen

Sanitair
De sanitaire voorzieningen op camping "De Breede" zijn modern en van alle gemakken voorzien. Er is baby/gezinsruimte met ook een invalidentoilet/douche. Het toiletgebouw wordt uitstekend onderhouden en schoongemaakt. Warm water voor uw afwas en douches zijn gratis, tevens is er toiletpapier aanwezig in het toiletgebouw. Er is binnen een afwasruimte, maar ook buiten onder een afdak. GEEN MUNTJES VOOR WARM WATER/DOUCHEN!

sanitair camping de Breede, Warffum, Groningen

Overige voorzieningen:
Wasmachine en Droger (tegen betaling)
Koelkast, Vriezer, Magnetron, Centrifuge en Strijkgelegenheid, vrij te gebruiken!

camping.jpg

 

 

Tennisbanen


Naast het zwembad vind u de ingang van de tennisbanen. Mooi omgeven door groen. Hier kunt u heerlijk samen een balletje slaan. Of alleen in de oefenkooi. U dient de sleutel op te halen bij de beheerder. Dit is kosteloos.

Internet/ Wifi 
Er is een draadloos internet met bereik op de hele camping! Hier kunt u kosteloos gebruik van maken. Dus lekker voor uw tent of caravan zoeken op internet naar bijvoorbeeld leuke dingen in de omgeving of dat ene leuke restaurantje.
Wilt u liever zelf op zoek dan hebben wij bij onze receptie (bij de ingang van het zwembad) een groot assortiment aan folders over de omgeving en bezienswaardigheden in de omliggende dorpen.Tevens zijn deze folders gebundeld in een map, die u kunt vinden in de afwasruimte. Deze mag u meenemen naar uw plaats om eens rustig door te kijken. 


In de zomervakantie kunt zijn er harde bolletjes, pistolletjes en croissantjes te koop op de camping!

.